FRI FRAKT & SNABBA LEVERANSER

ULNE

ULNE erbjuder de bästa hudvårdsprodukterna från Italien. Vi har även egna produkter i premiumklass.

ULNE erbjuder de bästa hudvårdsprodukterna från Italien. Vi har även egna produkter i premiumklass.

Tygkasse ULNE
Egna produkter
145 kr
Necessär ULNE
Egna produkter
75 kr
Hotelltofflor ULNE
Egna produkter
65 kr
Bok: När livet vänder - En kamp mot cancer
Egna produkter
165 kr
Fickspegel ULNE
Egna produkter
85 kr

Med en passion för hudvård och ett förflutet som modell i Italien, fick Helena Ulne en ny vision för Sveriges medelålders kvinnor – att dela med sig av de bästa hudvårdsprodukterna och tipsen från modeller i Italien.

Helena har, precis som andra kvinnor, tagit sig igenom tuffa beslut, besked och utmaningar genom åren. Många livserfarenheter ger också stor självkännedom och perspektiv på livet.

Vi på ULNE tror att man som människa vill känna sig harmonisk och stark, koppla bort vardagen en stund och unna sig själv ett ögonblick av inre reflektion och omhändertagande. Helenas perspektiv är att hon som mamma och heltidsarbetande kvinna, lätt kan hamna sist i kön i det stora livspusslet.

Tillsammans med modeller i Italien vill vi hitta de absolut bästa och välbeprövade italienska hudvårdsprodukterna och hudvårdsrutinerna.

En skinande look kommer inifrån, från ett balanserat liv och genuint välmående. Hudvårdsprodukter kan hjälpa dig att få fram lystern och energin i huden. Vi på ULNE vill ge dig mycket mer än högkvalitativa ingredienser för den bästa vården av din hy – vi vill ge dig en hudvårdsrutin – en rutin bara för dig.

No items found.