FRI FRAKT & SNABBA LEVERANSER

Isha Cosmetics

Varumärket ISHA COSMETICS startade från idén av en ung grupp med passion för växter, oljor och det bästa som naturen har att erbjuda. Vi vill kombinera orientalisk tradition och kultur med modern ekologisk och naturlig kosmetika för att erbjuda högkvalitativa produkter med respekt för miljön. ISHA är ett arabiskt kvinnonamn som betyder "liv". Detta enda ord innehåller kärnan i vårt företag och dess koppling till naturliga ingredienser som respekterar deras biologiska kretslopp, med erfarenheten och traditionen hos människor med en millenniekultur, med forskning och passion som leder till födelsen av kosmetika av hög kvalitet, med det dagliga engagemanget att ge nytt hopp och värdighet till kvinnor på landsbygden i staden Aleppo. Vårt företag är beläget i Vigonza, en liten stad nära Padua, Veneto, Italien. Vi är inte långt från Venedig, det antika Serenissima, ett vägskäl av intensiva kommersiella och kulturella utbyten med öst. Vi är specialiserade på hantverksmässig produktion av certifierade naturliga och ekologiska kosmetika för ansikts- och kroppsvård. Vi är även direktimportör av den välkända Aleppo-såpan. Våra produkter är avsedda för apotek, örtläkare och skönhetscentra som är intresserade av att erbjuda medvetna, högkvalitativa kosmetika med typiskt orientaliskt avtryck. ISHA Brand vill komma i kontakt med människors hjärtan, eftersom ISHA är oss alla!

Varumärket ISHA COSMETICS startade från idén av en ung grupp med passion för växter, oljor och det bästa som naturen har att erbjuda.
Vi vill kombinera orientalisk tradition och kultur med modern ekologisk och naturlig kosmetika för att erbjuda högkvalitativa produkter med respekt för miljön.
ISHA är ett arabiskt kvinnonamn som betyder "liv". Detta enda ord innehåller kärnan i vårt företag och dess koppling till naturliga ingredienser som respekterar deras biologiska kretslopp, med erfarenheten och traditionen hos människor med en millenniekultur, med forskning och passion som leder till födelsen av kosmetika av hög kvalitet, med det dagliga engagemanget att ge nytt hopp och värdighet till kvinnor på landsbygden i staden Aleppo. Vårt företag är beläget i Vigonza, en liten stad nära Padua, Veneto, Italien. Vi är inte långt från Venedig, det antika Serenissima, ett vägskäl av intensiva kommersiella och kulturella utbyten med öst. Vi är specialiserade på hantverksmässig produktion av certifierade naturliga och ekologiska kosmetika för ansikts- och kroppsvård. Vi är även direktimportör av den välkända Aleppo-såpan. Våra produkter är avsedda för apotek, örtläkare och skönhetscentra som är intresserade av att erbjuda medvetna, högkvalitativa kosmetika med typiskt orientaliskt avtryck. ISHA Brand vill komma i kontakt med människors hjärtan, eftersom ISHA är oss alla!

Aleppotvål flytande 25% lagerbladsolja
Bio och vegan
Läs mer
245 kr
Aleppotvål 25% lagerbladsolja
Bio och vegan
Läs mer
165 kr
Aleppotvål 40% lagerbladsolja
Bio och vegan
Läs mer
235 kr
No items found.