Necessär Transparent – Italiensk Hudvård

Ulne Hudvård has 4.86 out of 5 stars 90 Reviews on ProvenExpert.com

Necessär transparent. Inget är väl mer välförtjänt än en lång och härlig semester under det mörkare vinterhalvåret. Oavsett om du har planer på att resa mot värmen eller om du tänker semestra på hemmaplan behöver du ha koll på din packlista. Och din necessär är en hörnsten i listan.

Redaktionen tipsar

När du reser med handbagage

Det är många gånger vi reser med endast handbagage. Det kan vara med både flyg, båt eller bil som det inte får plats mer än en mindre weekendbag. Då är det viktigt att necessären inte tar upp för mycket plats!

Packlistor i all ära. De är bra för att få koll på att du får med dig allt och att det verkligen packas ned i väskan. Men det spelar ingen roll hur bra du är på att skriva listor om det du packar ner inte får plats.

När det kommer till att packa din necessär är det viktigt att du får med dig det du behöver för din dagliga skönhetsrutin. Detta innefattar produkter för hudvård, kroppsvård och hårvård. Det blir snabbt en herrans massa flaskor som kommer förvaras i din väska.

Ett tips är att köpa dina favoritprodukter, som du inte klarar dig utan, i resestorlek. Det finns många bra hudvårdskit som säljs i reseförpackningar. De är både smidiga och enkla att ta med sig med tanke på sin storlek. På så vis behöver du inte välja bort andra saker för att få plats i väskan. Ett annat tips för dig som inte vill köpa nya produkter är att istället köpa små, tomma reseförpackningar på exempelvis apoteket. Fyll sedan dessa mindre flaskor och burkar med de produkter du inte klarar dig utan. Smidigt och effektivt, utan att behöva köpa nytt eller välja bort något för att få plats i necessären.

Vad är viktigast att få med sig?

Det beror ju lite på vart du ska, hur länge du ska vara borta samt vad du ska göra på semestern. En del produkter, såsom schampo, balsam och tvål går att köpa på de allra flesta destinationer och behöver nödvändigtvis inte ta upp plats i din necessär. Andra produkter som solskydd, ansiktskräm och serum kan vara svåra att ersätta på plats och därför kan det vara bra att få med sig dem från början. Titta på vad du skulle kunna lämna hemma för att köpa när du kommer fram.

Vi rekommenderar att du inte byter ut din hudvård under semestern. Huden är känslig och kan reagera på produkter den inte är van vid. Ta därför det säkra före det osäkra och lämna plats för dina hudvårdsprodukter i necessären.

Något annat du inte ska lämna hemma, oavsett om du åker på en solsemester eller skidsemester, är solskyddet. För dig som har en dagkräm med SPF, grattis! Du har sparat plats i necessären. För dig som använder separat solskyddskräm – packa ner den direkt. Solens skadliga UV-strålar påverkar vår hud oavsett om det är kallt eller varmt. Faktum är att solen kan vara extra stark upp i norr, eftersom snön reflekterar strålarna.

Tre produkter vi inte klarar oss utan på skidresan

Solskydd – Solens strålar är starka, även om det är kallt. Därför är det viktigt att använda solskydd i ansiktet och andra delar av kroppen som kan komma i kontakt med huden även på skidsemestern.

Fuktgivande kräm – Kyla torkar gärna ut huden och gör att den kan klia, svida och skapa obehag. Ta därför med dig en fuktgivande kroppskräm att smörja in dig med både morgon och kväll.

Handkräm – Förutom ansiktet så är våra händer en av de mest utsatta delarna på vår kropp. På skidresan får de vara både blöta, varma och kalla om vartannat. Ge dem lite extra kärlek, glöm inte packa med dig en fuktgivande handkräm.

Tre produkter vi inte klarar oss utan på solresan

Solskydd – Inget är så viktigt som solskydd på solsemestern. Tanken är väl ändå att njuta av solen? Gör det på ett säkert sätt. Ta med dig solskydd för både kropp och ansikte. Gärna med så hög SPF som möjligt.

Ansiktsrengöring – Efter långa, varma dagar på stranden kan det vara skönt att skölja av sig i ansiktet med en rengöring. Din hud förtjänar det.

Värmeskydd och balsamspray – I torr, varm luft vill håret gärna frissa sig på grund av att det tappar fukt. Skydda håret från solen och värmen genom att använda värmeskydd och balsamspray varje morgon innan stranden.

Tips för att lyckas med din packning

Vi vill gärna avsluta med att ge dig några enkla men effektiva tips på vad du kan tänka på när du ska packa din necessär.

  • Vad kan du lämna hemma? Vissa saker kanske går att köpa på plats.
  • Packa i mini-format. Köp resekit eller tomma reseförpackningar och fyll över dina befintliga produkter. Det tar mycket mindre plats.
  • Packa smart. Ta med dig multi-funktionella produkter som exempelvis dagkräm med SPF eller balsam och värmeskydd i ett, etc.

Oroa dig inte. Du ska säkert inte vara borta länge och om du glömmer något finns det säkert någon du kan låna ifrån eller köpa nytt.

Necessär - finns i olika varianter. Ulne har en stilren som passar både kvinnor och män. Genomskinlig för att lätt kunna se innehållet. Lätt at skölja av. Praktiskt handtag för att bära på handleden eller hänga på en krok i badrummet.
Necessär transparent - finns i olika varianter. Ulne har en stilren som passar både kvinnor och män. Genomskinlig för att lätt kunna se innehållet. Lätt att skölja av. Praktiskt handtag för att hänga på en krok i badrummet.